+47 90 93 41 92

Aktiviteter

Selv om vi har internett på hele plassen, så trenger du ikke å kjede deg når du kommer til Nidelv Camping. Her er det mange ting å finne på både for små og store. Nidelva er kjent for sine gode badetemperaturer, så her kan selv den kresne ta seg en forfriskende dukkert.

Nedenfor kan du se litt hva Nidelv Camping og Arendal har å tilby.

Sjekk også ut turistguiden for Arendal og tvedestrand på ISSUU.

BADING

 

Det er fint for både voksne og barn på badestranden på campingplassen. Her er det ferskvann, men som dere kan se på flyfotoet på startsiden er det kort vei til havet.

 

GÅTURER

Rundt campingen ligger idylliske spaserturterreng. Gjervoldsøya og Bos utsikt er populære turmål for lokalbefolkningen. Vi forklarer gjerne ulike turer i vakta. Kom innom for en prat.

LES

Vi har gratis bøker i resepsjonen – bytt eller få!

KORT VEI TIL ARENDAL SENTRUM – FIN SYKKELTUR

Arendal by ligger 5 km fra plassen, og det går gang og sykkelsti helt inn til sentrum. Bussforbindelsene er gode med avgang hver halve time (holdeplass ca 50m) Byen vår har en utrolig flott beliggenhet, med Pollen som midtpunkt. Arendal kan by på koslige spisesteder, mange har uteservering.

VITENSENTERET SØRLANDET

Senteret har uendelig med spennende oppgaver for barn og unge. Åpent hver dag i sommerferien. Se www.vitensor.no

KUBEN, AUST-AGDER KULTURHISTORISK SENTER

Flotte utstillinger i et nytt signalbygg. Se www.kubenarendal.no.

Foto: Karl Ragnar Gjertsen (kommer)

DYREPARKEN

Dyrepark med masse attraksjoner, flotte dyr og kaptein Sabeltann. Det tar 32 minutter å kjøre fra Nidelv Camping  til Dyreparken. Se  www.dyreparken.no

MERDØ

Det går en rimelig lokalbåt/rutebåt fra Pollen i Arendal til Merdø.  Øya er uten biler med fine små stier, museum og fine strender. Dette er en flott heldagstur.

TUR RUNDT HISØY

En båttur rundt vakre Hisøy er en opplevelse. Avganger fra Pollen flere ganger daglig.

FISKE

For deg som liker å fiske er det mange muligheter, både hos oss på Hisøya, og i distriktet rundt. Som du ser på flyfoto startsiden ligger ikke plassen vår langt fra havet, en fin liten spasertur og du kommer ut på flotte svaberg. Det er også muligheter for fiske i elva. Kjøp fiskekort for laksefiske i Nidelva på: www.lakseelver.no. Tar du en 15 minutters spasertur ut til havet kan du fiske uten fiskekort. Barn under 16 kan fiske uten fiskekort, og damer med betalt fisketrygdavgift fisker gratis.