+47 90 93 41 92

Å reise på camping i Arendal er en økende trend. Det er ingen tvil om at camping er mest populært i løpet av sommersesongen. Dette kommer først og fremst av et par viktige grunner;

For det første er ikke bare barna ut av skolen for et par måneder med ingenting å gjøre, men været er eksepsjonelle. Du kan delta i mange forskjellige aktiviteter om sommeren som været ganske mye kan du gjøre hva behager deg. Enten det er å spille golf eller tennis, enten det er fotturer eller bading, i sommermånedene er den absolutt beste tiden å få utendørs og gjøre disse aktivitetene mens camping.

En annen fordel med camping i sommer er de lengre dager. Som vippe av jorden bringer flere soltimer i løpet av sommeren så er dagene lengre.

Med dagene blir lengre kommer fordelen av å være i stand til å passe mer på en dag. Så mer tid på å nyte de ulike aktivitetene som kommer i løpet av de lengre dager,
og selv de nettene er klare.

Det er ingenting mye bedre enn å tilbringe en sommer natt camping utendørs. Det er så mange fordeler med å camping i sommer som du kan fylle en hel bok om hvor bra det er, og hvorfor du bør gjøre det, så denne guiden vil ikke gå i dybden om årsakene til camping i sommer som du bør allerede vet hvorfor så populært om sommeren.

Dessverre er det noen ulemper når camping i sommer.

En av de mer betydelige de er tilgjengeligheten av nettsteder. I sommer, campingplasser og campingplasser er merkbart vanskeligere å reservere en plass som betyr at bestiller før du drar er avgjørende for din generelle camping opplevelse.

En annen ulempe av sommeren camping er varmen inne i et telt, hvis du skulle gå inn i et telt i løpet av dagen om sommeren det ville være noen ganger over 100 grader. Gjør det umulig å bo i mer enn noen få minutter.

Når du vurderer å gå camping i sommer, er det viktig å være fysisk forberedt for sommeren camping. Konstant eksponering for solen kan ofte føre til heteslag, solbrenthet og selv alvorlig dehydrering som betyr bor hydrert ved å drikke mye vann er helt avgjørende sammen med å beskytte deg selv mot varmen ved hjelp av solkrem.

Som en viktig regel:

Husk de 3 S sin

Slip, pytt, dask

slip slip på en t-skjorte. Husk å dekke opp under tider av 11 og 14:00, da disse er når solen er på sitt sterkeste.
Slop- Slop på litt solkrem. Sørg for å bruke solkrem til alle utsatte områder for å unngå å bli solbrent. Bli brent av solen er en av de mer enklere måter å utvikle melanom hudkreft, så pass på å bruke suncreen.
Slap- Slap på en lue. Bruk alltid en lue for å beskytte hodet mot solen

annen stykke anbefaler å vurdere tar insektmiddel. Insektmiddel bør være en del av din camping forsyninger som å tilbringe tid betyr utendørs eksponering for naturens skadedyr, spesielt mygg.

Her er noen flere tips for å gjøre for en bedre sommer camping erfaring:

-Ta med masse vann for å holde seg hydrert.
-Prøve for å unngå vandring og bli altfor aktiv i løpet av ekstremt høye temperaturer.
-Hold deg i skyggen hvis det er mulig, og ikke utsetter deg for solen for lenge.